h2zeergrootrefreshment-438399

Bloggen voor je bedrijf

Ik geloof in kennis delen. In ervaringen uitwisselen. Samen weet je meer dan in je eentje. Daarom schrijf ik graag.

Met een blog kun je betrokken op de hoogte houden van de ontwikkelen binnen je project. Een blog kun je je binnen je organisatie inzetten om kennis en ervaring met collega's te delen. 

Wil jij ook je ervaringen delen en wil je weten hoe je een goede blog schrijft? Volg dan een workshop of ontvang persoonlijke feedback op je blogs.

Neem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op over de mogelijkheden.

Individueel

Wil jij een aansprekende blog schrijven?

Wil jij dat je boodschap goed overkomt?

Wil jij een titel die uitnodigt om verder te lezen?

Bij de individuele begeleiding leg je één of meerdere blogs voor. Door de feedback krijg je inzicht in de sterke punten van je schrijftstijl en leer je hoe je deze in kunt zetten. De kosten van de individuele begeleiding zijn afhankelijk van je vragen en het aantal teksten dat je voorlegt. Over de kosten maken we van te voren duidelijke afspraken zodat jij weet waar je aan toe bent.

Workshop

Een blog schrijven binnen en bedrijf is een waardevolle manier om kennis en ervaringen te delen met collega's.

Samen leren heeft meerwaarde. In de workshop ga je aan de slag met je eigen blog. Naast de instructies van de trainer help je ook elkaar om beter te schrijven. Iedereen heeft zijn eigen sterke kanten.

In de workshop komen de volgende onderwerpen aan de orde:

- Inspiratie vinden

- Omgaan met een writersblock

- Kenmerken van een blog

- Aansprekende teksten schrijven

De workshop is in-company voor bedrijven. De prijs is op aanvraag en afhankelijk van de wensen. Individuele feedback op de artikelen behoort tot de mogelijkheden.